Det siger medlemmerne

Kristian Møller
Kristian Møller iCar Auto
Jeg er med i netværket for at få nogle ambassadører ude i erhvervslivet. Jeg forventer ikke og skal sælge til dem i netværket, men at de skal kunne sige god for mig, og de kan anbefale min forretning.
Jeg bruger netværket til at dele både erhvervsmæssige men også private udfordringer.
Det er et super netværk med mange forskellige personligheder, og mange forskelle brancher.

Kan varmt anbefale netværket, hvis man har indstillingen, ” Giv mere end du tager ”

Hanne Fabricius-Haunstrup
Hanne Fabricius-HaunstrupAdvokaterne Sank Knuds Torv
Jeg har været med i Revision Ry netværket i flere år og har haft stor glæde heraf. Dels har det givet mig et nyt netværk af erhvervsdrivende, som jeg ikke nødvendigvis ellers havde mødt – dels bliver jeg ofte inspireret til nye tiltag efter interessante oplæg. Derforuden har jeg indledt et super godt samarbejde med nogle af de øvrige i netværket, hvor vi eksternt afholder fælles oplæg med hver vores faglige viden.
Alt i alt et rigtigt godt netværk med rigtig godt såvel socialt som faglig sparring.
Christian kærgaard Petersen
Christian kærgaard PetersenDrewsens Café
Vi har på Drewsens været med i Silkeborgnet fra vi åbnede, jeg har personligt været en del af netværket siden starten af 2018, og sætter meget pris på de relationer som gruppen har skabt. Vi har på mange måder opbygget venskaber på tværs af forskellige faglige baggrunde. Vi er gode til at bruge hinandens kompetencer og har også haft tid og overskud til de sjove ting som paddeltennis. Jeg kan varmt anbefale at blive medlem af Silkeborgnet, både som ny eller som etableret virksomhed i Silkeborg.
Erik Serup Hansen
Erik Serup Hansen Netværkslokomotivet
Jeg meldte mig ind i Silkeborgnet for at få et erhvervsnetværk i Silkeborg kommune.
Jeg bor ikke i området, men er ansat til at hjælpe områdets virksomheder
med at styrke medarbejdernes almene færdigheder – og hjælpe med at få gang i en positiv efteruddannelsesspiral.

At være med i Silkeborgnet har givet mig nogle helt uvurderlige relationer og
nye samarbejdspartnere med en kæmpe viden og givet mig en bedre forståelse for virksomhederne i Silkeborg Kommunes udfordringer.

Silkeborgnet er yderst veldrevet, der er plads til at skabe nye relationer, blive udfordret på egen personlig udvikling og til at være et slags ”Mads og Monoplet”, når en virksomhed står med en udfordring de ønsker hjælp eller inputs til. Et ekstra plus er fællesmøderne, hvor alle grupperne samles til fælles oplæg og/eller udfordringer.

I 2019 fik jeg titlen som ”Årets Netværker”, det er jeg yderst stolt over, for der er mange i gruppen som har fortjent den titel. Medlemmerne er supergode til at ”give til hinanden” – og det er det som kendetegner et velfungerende netværk

Jeg kan varmt anbefale et medlemskab af Silkeborgnet – hvis du vil, kan du få utrolig meget ud af din deltagelse i netværket både personligt – og for din virksomhed

Lone Østergaard madsen
Lone Østergaard madsen Erhvervsakademi Dania
Jeg startede i netværksgruppen med det formål, at lære erhvervslivet at kende i Silkeborg og samtidigt øge kendskabsgraden til de 2 kortere videregående uddannelser, vi har på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg – men jeg har fået meget mere end forventet…

Jeg nyder altid hvert eneste af vores netværksmøder med de gode initiativer, erfaringsudvekslinger og resultater der deles, og kan netop i dette erhvervsnetværk mærke en god fortrolighed, der medvirker til, at vi tør udfordre hinanden og samtidigt hjælpe hinanden og hinandens netværk. Vi har også ofte en spændende foredragsholder på programmet, som giver de helt rigtige input i en travl hverdag.

Efter et netværksmøde kommer jeg altid tilbage på Erhvervsakademiet med masser af energi og inspiration, som jeg ofte kan formidle videre til vores studerende, som jo netop som en del af deres uddannelse, skal ud i praktik i erhvervslivet.

Anette Buun Syvertsen
Anette Buun SyvertsenSilkeborg Ry Golfklub
Jeg er en del af netværker, netop fordi godt lokalt netværk betyder meget for mig.
Samtidig er møderne med udbytterigt indhold, og ofte med temaer, som jeg eller ikke ville have oplevet.
Det er med til at flytte min viden og giver mig et bedre grundlag til at klare den hverdag, s
om jeg står overfor med mange forskellige type mennesker og problemstillinger
Lars Bloch
Lars BlochFarstad optik
I sommeren 2014 blev jeg spurgt af Johan ( Farstad Optik) om jeg ville overtage hans plads i Silkeborgnet. Uden at vide hvad jeg havde sagt ja til, drog jeg til afsluttende sommergruppemøde, hvor jeg blev taget fantastisk godt imod og inkluderet med det samme, både af Marianne Hegnet og de 3 grupper som Silkeborgnet dengang bestod af.

Denne beslutning har jeg ikke fortrudt. Netværket har givet , og giver mig, en rigtig god indsigt i hvad der rører sig i Silkeborg, og i Silkeborgs erhvervsliv, og givet mig kontakt til en masse sjove, dejlige og inspirerende mennesker.
At hele herligheden derforuden krydres med spændende foredrag og oplæg, gør det ikke mindre interessant.

Jeg ser frem til hvert eneste møde vi har i Drewsens gruppen, og kan varmt anbefale netværket til andre.
Nu, da jeg er blevet bedt om at komme med et par ord, vil jeg benytte lejligheden til at sige alle tak for nomineringen og valget til Årets netværker.

Kan varmt anbefale netværket, hvis man har indstillingen, ” Giv mere end du tager ”

Pia Valsted
Pia Valsted Nye Visioner
Som tilflytter fra Sjælland, har det været vigtigt for mig, at få skabt kendskab til NYE Visioner i mit lokal område samt lære erhvervslivet i og omkring Silkeborg at kende.

Samtidig kan arbejdet som selvstændig partner, og den eneste med base i Jylland godt føles lidt ensomt, så det at være i et netværk giver en utrolig god og stærk mulighed for stadig at få faglig sparring og input til nogle af de udfordringer man løber ind i i hverdagen.

For mig drejer det sig ikke primært om, at få nye kunder, men at give til andre og gerne dele ud af nogle af de værktøjer jeg selv nyder godt af i hverdagen. Når jeg til hverdag arbejder med, at give medarbejdere en bedre hverdag med mere overskud, er det vigtigt, at opbygge en tillid til mig som menneske og skabe en forståelse af hvad jeg arbejder med, og der ser jeg netværket som utrolig stærkt. Det sjove er, at jo mere man giver jo mere får man også retur, og derfor skal man også indstille sig på, at det kan kræve noget tålmodighed hvis man sidder i netværk for at sælge.

Samtidig nyder jeg, at alle vores netværksmøder er utrolig professionelt styret og hvert enkelt godt faciliteret.