Det siger medlemmerne

Kristian Møller
Kristian MøllerUnico A/S
Jeg har været i Silkeborgnet gennem 3 år, og er utrolig glad for at få titlen som ”Årets netværker” – Der er mange i gruppen som kunne have fået den titel hvis man spørger mig, for et godt netværk for mig består i at give og ikke kun tage. Dette genspejler Silkeborgnet rigtig godt. Når man kommer til møderne er folk engageret, og ingen kommer for at spilde hinandens tid. Dette er en målsætning Silkeborgnet har sat fra første dag, og dette bliver holdt i stram snor af både facilitator og koordinator.

Jeg er ikke i netværket for at sælge til medlemmerne, men for at få deres tillid og troværdighed, så de kan være ambassadører for mig ude i erhvervslivet. Det at skal lease en bil ud, handler utrolig meget om tillid til sælgeren, men også til firmaet. Dette giver netværket mig hjælp til via vores snakke om dagligdagens udfordringer hos de forskellige virksomheder. Jeg er utrolig glad for at være en del af Silkeborgnet, og jeg kan varmt anbefale det til andre, men husk man skal komme for at give ikke og tage.

Niels Ø. Hansen
Niels Ø. Hansen Salgskonsulent, Redoffice Silkeborg
Jeg har været med i Silkeborgnet i ca. 2 år og det har været en stor oplevelse og en kæmpe tillidserklæring at blive valgt som årets netværker i gruppe 2. Dette er jeg meget beæret og stolt over.

At være med i netværket har for mig betydet en personlig udvikling og opbygning af rigtig gode relationer. Jeg er ikke en sælger der ”sælger varer”, men rådgiver om løsninger, så for mig handler det allermest om opbygning af tillid og troværdighed. Det at være autentisk nærværende, at bidrage til fællesskabet og have fokus på at hjælpe andre. For mig er dette en daglig tilgang hos Redoffice Silkeborg og dette har jeg tilstræbt at bringe med ind i netværket.

Netværket er velfungerende, dynamisk og udfordrende og vore facilitatorer er innovative og dygtige til at gøre møderne udbytterige. Jeg har absolut fået noget ud af både den personlige udvikling og opbygning af relationer og kan varmt anbefale et medlemskab.

Jakob Beck Wätjen
Jakob Beck Wätjen Montra Hotel, Sabro Kro
Jeg meldte mig ind i Silkeborgnet for at få et erhvervsnetværk i den by, jeg bor i, men ikke længere arbejder i, og det er helt bestemt lykkedes at møde en masse nye, spændende mennesker og opbygge nye relationer.

I forhold til andre netværk formår de øvrige medlemmer at få alle medlemmer ind i gruppen hurtigere end jeg ellers har prøvet, og der er en høj grad af sammenhold. Der skabes salg mellem medlemmer, men den største del af ny forretning sker gennem de øvrige netværkeres netværk. Her igennem øges kendeskabet til produkter og skabes direkte kontakter.

Netværksmøderne er professionelt faciliteret. Der lægges mest vægt på selve netværksdelen, men også på at opnå ny viden. Vi har været på besøg hos mange virksomheder, og derved fået kendskab til mange forskellige brancher.

En ting jeg også vil fremhæve er samarbejdet med erhvervsnetværk i Vejle og Horsens, hvor det er muligt at udvide ens netværk yderligere.

Christian Jonsbak Uttrup
Christian Jonsbak Uttrup CEO/Partner, HumanTrust
“Silkeborgnet har styrket mit lokale netværk ved at give adgang til personer, som jeg formegentligt ellers ikke ville være i dialog med i dag. Det giver mig helt sikkert noget, at være en del af et fællesskab som Silkeborgnet både fagligt og personligt. Det er dog klart, at man selv skal bidrage med en reel indsats for at få udbytte den anden vej.

Silkeborgnet giver mig endvidere noget i forhold til mit partnerskab i HumanTrust, da vi lever af at sælge rekrutteringsydelser og dermed os selv. For mig som person, er tillid, grundighed og kvalitet afgørende signaler at sende til kunder og potentielle samarbejdspartnere, hvilket i høj grad understøttes via netværksgruppen. “

Thomas Simonsen
Thomas SimonsenVejlsøhus Hotel & Konferencecenter
”Jeg er utrolig glad for netværket og allerede den første gang jeg deltog, fik jeg en ordre med hjem” 

”Da jeg ikke er fra området, har Silkeborgnet.dk været min indgang til de lokale virksomheder og har givet mig et langt større netværk, også uden for Silkeborg. Der er en god blanding af faglighed, erfaring og salg, der gør at møderne har en høj kvalitet”
”Tiden og frekvensen af møderne, passer mig perfekt og sammensætningen af indholdet synes jeg ikke kan blive meget bedre. Grupperne er meget harmoniske og fortroligheden i min gruppen er så god, at vi også kan spare med hinanden om andre udfordringer i vores dagligdag, det er et stort plus”
 
”Den sidste kunde jeg har kontaktet gennem netværket, har udelukkende kunne ladet sig gøre, fordi jeg brugte Silkeborgnet – det beviser bare at netværkets netværk virker!” 
Peter Andersen
Peter AndersenGartnergården ApS
”Jeg bruger Silkeborgnet til at opnå synlighed og opmærksomhed omkring Gartnergården, både på engros og detail delen”

”Jeg tror det er vigtigt at deltage i møderne for at skabe solide og langvarige relationer. For mit eget vedkommende, trorjeg at netværket vil give mig personlige og forretningsmæssige fordele, på den lange bane”

”Jeg prøver at gøre opmærksom på vores julegaver og kurve, men der er stadigvæk mange der ikke kender Gartnergården og vores produkter. Det er derfor vigtigt, at være synlig på flere områder og her er Silkeborgnet, én af de platforme vi bruger”

”Man skal ud og vise flaget, skabe nogle kontakter – det virker for mig!”

”Jeg ser min gruppe som en stærk enhed, hvor vi bruger hinanden til mange ting og jeg mener også, at det sociale aspekt i en netværksgruppe tæller. Mulighederne for en seriøs dialog og dybere kendskab til de enkelte, kommer helt naturligt, når vi mødes i gruppen. Der er en god blanding af personlige relationer og mulighed for at udvide kendskabsgraden til vores virksomhed – det oplever jeg, som en af de største fordele ved Silkeborgnet”

Dorthe Bechmann
Dorthe BechmannArbejdernes Landsbank
”Jeg har lært mange nye mennesker at kende og er glad for mulighederne i Silkeborgnet, som danner rammen om mange spændende møder. Det er vigtigt for os som finansiel virksomhed at få opbygget den rigtige tillid til kommende samarbejdspartnere – der er noget af det, jeg værdsætter ved netværket.”
”Vores facilitator er dygtig til at variere indholdet på møderne, uanset om agendaen er mindfulness eller hardcore fagligt, får jeg altid noget med, jeg kan bruge.”
Jan Frandsen
Jan FrandsenRadisson Blu Papirfabrikken
”Jeg har været meget positiv omkring netværket, som konkret har givet os nye kunder og flere gode leeds. Set ud fra den tid jeg investerer, har jeg fået meget retur. Jeg kan godt lide den tillid man får opbygget gennem møderne med lokale erhvervsfolk – både til vores B2B del, men også når vi selv benytter leverandører.”
”Silkeborgnet har givet os rigtig mange kontakter på kort tid!”
”Det har kun været en fordel for os med kontakten til nabo kommunen Horsens, som for mig er en rigtig god måde at udvide vores aktiviteter på. Det giver Silkeborgnet en helt anden dynamik og fordel, for os som hotel- og
konferencevirksomhed i Silkeborg.”
Susanne Mogensen
Susanne MogensenOutsider Tekstbureau
Silkeborgnet giver mig muligheden for at møde nogle dejlige og interessante mennesker, der alle har hver deres at byde på. Medlemmerne er oppe på tæerne og vil gerne hjælpe hinanden.
Selvom jeg har kun har været i netværket i kort tid, har jeg allerede haft held med nogle af de søgninger, jeg har haft i gang. Der er desuden en god stemning og det er altid en personlig fornøjelse at komme til møderne.
Thomas Drachmann
Thomas DrachmannNN Markedsdata
”Jeg har været med i Silkeborgnet i et par år og det betyder, at vi efterhånden kender hinanden rigtig godt og det er dermed nemmere og mere trygt at henvise til hinanden, som jo er essensen af et netværk.”
”Jeg har investeret noget tid i one-to-one møder med min netværksgruppe, hvilke har vist sig at være en god investering, da jeg på denne måde blev klogere på, hvad deres forretning er. Det betyder, at jeg har nemmere ved at udpege, hvem der i mit professionelle netværk, har gavn af mine netværkskolleger. Det gælder naturligvis også omvendt.”
”Det er positivt, at Silkeborgnet lytter til deltagernes ønsker om, hvad der skal arbejdes med, på de fremtidige møder i stedet for, at det “bare” bliver en kursusrække med emner, der ikke dækker mine behov.”
Flemming Adamsson
Flemming AdamssonYouFly
Silkeborgnet er et super værktøj til at styrke mit personlige netværk i silkeborg, og facilitator Danny Bærtelsen er en spænderne personlighed med professional tilgang til det at netværke.
Gustav Wenneberg
Gustav WennebergBlue Search & Selection
Silkeborgnet er værdiskabende for min forretning og faciliteret meget professionelt. Min branche handler meget om tillid, og i den sammenhæng er gode netværksrelationer vigtige, så mit primære formål med at deltage i Silkeborgnet er at skabe tætte relevante businessrelationer.