Årets Netværker gruppe 1

Martin Brinch Therkelsen
Deloitte

”Silkeborgnet har udvidet min kontaktflade og givet mig adgang til nogle personer, som jeg ellers ikke ville have skabt relationer til”

”Jeg sælger ikke en vare, men primært min person og tillid og troværdiged. Derfor er det også specielt vigtigt, at jeg og Deloitte som virksomhed får skabt stærke relationer til både eksisterende kunder og potentielle samarbejdspartnere – og det understøtter netværksgruppen”

”Alt i alt er det spændende og hyggelige mennesker at være sammen. Vores facilitatorer gør et stort stykke arbejde og skaber nogle gode rammer for os i grupperne. Herefter er det op til os selv at sørge for, at vi får udbytte af netværket. Udbyttet kommer dog ikke af sig selv, og det er min klare oplevelse, at man i første omgang skal give til netværket, førend man kan forvente at modtage noget igen”

Årets Netværker gruppe 2

Jørgen Maesen
Krifa

Jeg har virkelig haft et stort udbytte af at være med i Silkeborgnet – og kan klart alle at deltage !

mit netværk er blevet styrket og udvidet
kendskabet til andre virksomheder og personer er øget betydeligt
det samme gælder for kendskabet til min virksomhed og de produkter der ligger på hylderne
fremadrettet har jeg fået flere tråde at trække på og henvise til andre
det var en stor oplevelse at blive valgt som Årets Netværker 2015 i gr. 2

Årets Netværker gruppe 3

Preben Jensen
Tryg Forsikring
 
’’Jeg har brugt Silkeborgnet til at udvide mit netværk, samt at være mere synlig i det lokale erhvervsliv. Netværket har været med til at skabe et stærkt brand for Tryg’’.
’’ Netværket giver samtidig også muligheden for at sparre med andre i sin gruppe og i sidste ende hjælpe hinanden med at lave en bedre forretning’’.’’Vi har haft rigtig mange gode indlægsholdere i netværket som har inspireret mig. Specielt et møde med Rasmus Ankersen har inspireret mig og gjorde et stort indtryk på mig’’.