Årets Netværker Drewsens Gruppen

Mathias Gravesen
Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold

Årets Netværker Constructa Gruppen

Pia Valsted
Nye Visioner

Som tilflytter fra Sjælland, har det været vigtigt for mig, at få skabt kendskab til NYE Visioner i mit lokal område samt lære erhvervslivet i og omkring Silkeborg at kende.

Samtidig kan arbejdet som selvstændig partner, og den eneste med base i Jylland godt føles lidt ensomt, så det at være i et netværk giver en utrolig god og stærk mulighed for stadig at få faglig sparring og input til nogle af de udfordringer man løber ind i i hverdagen.

For mig drejer det sig ikke primært om, at få nye kunder, men at give til andre og gerne dele ud af nogle af de værktøjer jeg selv nyder godt af i hverdagen. Når jeg til hverdag arbejder med, at give medarbejdere en bedre hverdag med mere overskud, er det vigtigt, at opbygge en tillid til mig som menneske og skabe en forståelse af hvad jeg arbejder med, og der ser jeg netværket som utrolig stærkt. Det sjove er, at jo mere man giver jo mere får man også retur, og derfor skal man også indstille sig på, at det kan kræve noget tålmodighed hvis man sidder i netværk for at sælge.

Samtidig nyder jeg, at alle vores netværksmøder er utrolig professionelt styret og hvert enkelt godt faciliteret

Årets Netværker Scandic Gruppen

Erik Serup Hansen
Netværkslokomotivet

Jeg meldte mig ind i Silkeborgnet for at få et erhvervsnetværk i Silkeborg kommune.
Jeg bor ikke i området, men er ansat til at hjælpe områdets virksomheder
med at styrke medarbejdernes almene færdigheder – og hjælpe med at få gang i en positiv efteruddannelsesspiral.

At være med i Silkeborgnet har givet mig nogle helt uvurderlige relationer og
nye samarbejdspartnere med en kæmpe viden og givet mig en bedre forståelse for virksomhederne i Silkeborg Kommunes udfordringer.

Silkeborgnet er yderst veldrevet, der er plads til at skabe nye relationer, blive udfordret på egen personlig udvikling og til at være et slags ”Mads og Monoplet”, når en virksomhed står med en udfordring de ønsker hjælp eller inputs til. Et ekstra plus er fællesmøderne, hvor alle grupperne samles til fælles oplæg og/eller udfordringer.

I 2019 fik jeg titlen som ”Årets Netværker”, det er jeg yderst stolt over, for der er mange i gruppen som har fortjent den titel. Medlemmerne er supergode til at ”give til hinanden” – og det er det som kendetegner et velfungerende netværk

Jeg kan varmt anbefale et medlemskab af Silkeborgnet – hvis du vil, kan du få utrolig meget ud af din deltagelse i netværket både personligt – og for din virksomhed

Årets Netværker RevisionRy Gruppen

Stine Brøner
Danbolig Galten