Årets Netværker gruppe 1

Jakob Beck Wätjen
Montra Hotel, Sabro Kro

Jeg meldte mig ind i Silkeborgnet for at få et erhvervsnetværk i den by, jeg bor i, men ikke længere arbejder i, og det er helt bestemt lykkedes at møde en masse nye, spændende mennesker og opbygge nye relationer.

I forhold til andre netværk formår de øvrige medlemmer at få alle medlemmer ind i gruppen hurtigere end jeg ellers har prøvet, og der er en høj grad af sammenhold. Der skabes salg mellem medlemmer, men den største del af ny forretning sker gennem de øvrige netværkeres netværk. Her igennem øges kendeskabet til produkter og skabes direkte kontakter.

Netværksmøderne er professionelt faciliteret. Der lægges mest vægt på selve netværksdelen, men også på at opnå ny viden. Vi har været på besøg hos mange virksomheder, og derved fået kendskab til mange forskellige brancher.

En ting jeg også vil fremhæve er samarbejdet med erhvervsnetværk i Vejle og Horsens, hvor det er muligt at udvide ens netværk yderligere.

IMG_0129

Årets Netværker gruppe 2

Niels Ø. Hansen
Salgskonsulent, Redoffice Silkeborg

Jeg har været med i Silkeborgnet i ca. 2 år og det har været en stor oplevelse og en kæmpe tillidserklæring at blive valgt som årets netværker i gruppe 2. Dette er jeg meget beæret og stolt over. 

At være med i netværket har for mig betydet en personlig udvikling og opbygning af rigtig gode relationer. Jeg er ikke en sælger der ”sælger varer”, men rådgiver om løsninger, så for mig handler det allermest om opbygning af tillid og troværdighed. Det at være autentisk nærværende, at bidrage til fællesskabet og have fokus på at hjælpe andre. For mig er dette en daglig tilgang hos Redoffice Silkeborg og dette har jeg tilstræbt at bringe med ind i netværket.

Netværket er velfungerende, dynamisk og udfordrende og vore facilitatorer er innovative og dygtige til at gøre møderne udbytterige. Jeg har absolut fået noget ud af både den personlige udvikling og opbygning af relationer og kan varmt anbefale et medlemskab.

IMG_0134

Årets Netværker gruppe 3

Christian Jonsbak Uttrup
CEO/Partner, HumanTrust

“Silkeborgnet har styrket mit lokale netværk ved at give adgang til personer, som jeg formentligt ellers ikke ville være i dialog med i dag. Det giver mig helt sikkert noget, at være en del af et fællesskab som Silkeborgnet både fagligt og personligt. Det er dog klart, at man selv skal bidrage med en reel indsats for at få udbytte den anden vej. 

 Silkeborgnet giver mig endvidere noget i forhold til mit partnerskab i HumanTrust, da vi lever af at sælge rekrutteringsydelser og dermed os selv. For mig som person, er tillid, grundighed og kvalitet afgørende signaler at sende til kunder og potentielle samarbejdspartnere, hvilket i høj grad understøttes via netværksgruppen. “

IMG_0136